Je bila vse samo prevara

Je bila vse samo prevara

Avtor: NIEVES HIDALGO
Serija: Caribe, 2.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov:

* * * ½   13 vote
Oceni knjigo:
2

V tem ljubezenskem romanu, ki se odvija v Franciji v času kralja Ludvika XIV., se srečajo ljubezen, izdajstvo in maščevanje.

Phillip Villiers se je zaradi izdajstva spremenil v strašnega kapitana Misijonarja, ki mu na čelu skupine mož, ki jim ni mar za življenje ali smrt, uspe pozabiti svojo preteklost s francoskega dvora. Nekega dne prejme pismo, ki v njem prebudi čustvo, za katerega je mislil, da ga je potisnil na stran: sovraštvo do ženske, ki ga je prodala, mu strla srce in njegovo življenje spremenila v pekel.

Chantal-Marie Boissier živi samo za to, da bi se maščevala človeku, ki jo je zlobno izsiljeval, jo pognal v pogubo in jo oropal prihodnosti z moškim, ki ga je ljubila. Za dosego tega brez oklevanja slepari, vohuni in se druži z ljudmi dvomljive morale. Sredi spletk dvora Ludvika XIV. se bosta morala odločiti, ali se bosta še naprej spopadala spopadala ali si bosta v ljubezni dala vnovično priložnost.

 

Komentarji:

  1. Lady Starlight 20/03/2018 15:14

    Meni je bila zelo všeč, tako malo posebna je bila zgodba in res bi se jo mogoče lahko še malo dodelalo, ampak je bila tudi tako čudovita, sem jo prav snedla. Zelo lepo mi je bila opisana tudi njuna ljubezen, res sta morala marsikaj žrtvovati za svojo srečo. Bila mi je bolj všeč od Črnega angela. :)

  2. Taddie 28/08/2018 18:06

    Ni slaba, pa vendar … nekako sem imela ves čas občutek, kot da berem golo pripoved – tako, kjer manjka opisnega čustvenega naboja, da se ne morem zares navezati na junake. Kot bi brala obnovo, se mi je zdelo na trenutke. Zgodba pa je sicer zelo zanimiva, ima potencial, ki pa ga pisateljica s svojim slogom pisanja ni docela uspela izkoristiti. To je sicer obenem pisateljičin plus, ker ima nekoliko drugačen način pisanja. Za prebrat. Bolj mi je bila všeč kot Črni angel.

Napiši komentar