Ko ljubi zapeljivec

Ko ljubi zapeljivec

Avtor: LISA KLEYPAS
Serija: Ravenels, 1.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: Cold-Hearted Rake

* * * ½   37 vote
Oceni knjigo:
7

Kakšna igra usode! Šarmantni Londončan Devon Ravenel se zaradi dediščine nenadoma povzpne po družbeni lestvici. Vendar novi položaj pomeni tudi nekaj neželenih obveznosti … in še več presenečenj! Njegovo posestvo bremeni dolg, v hiši pa še vedno živijo tri sestre nekdanjega lastnika pa tudi lepa mlada vdova lady Trenear oziroma Kathleen, ki je po bistroumnosti in odločnosti več kot kos Devonu. Bo privlačnost med njima premagala ovire, ki ju med njiju postavlja razum?

Komentarji:

  1. Lady Starlight 29/03/2018 7:46

    Malo mešani občutki,moram reči, ta je edina od Lise, ki mi ni vrhunska, mogoče res zaradi tega, ker se je toliko posvečala stranskim likom in se je glavna zgodba porazgubila oz. ni bila tako dodelana. Vendar pa sama tudi nisem začutila neke iskrice med junakoma, še zlasti ne pri njej. Se mi pa zdi, da bo druga knjiga odlična, vsaj tako je zastavljeno. Je pa bilo lepo znova brati njeno zgo romanco in se že veselim nadaljevanj.

  2. Sabina 05/04/2018 15:32

    Sicer je luštna zgodbica, vendar pa se strinjam z Lady Starlight. Tokrat tudi mene Lisa Kleypas ni povsem prepričala, je pa knjiga vseeno berljiva in simpatična. Sem pa zelo vesela, da smo končno dočakali avtoričine nove zgodovinske romance. :)

  3. Teycha88 11/04/2018 21:01

    Meni je bila pa knjiga resnično všeč. Tudi dodatni liki me niso odvrnili od branja. knjigo sem na mah prebrala. komaj čakam na nadaljevanje zgodbe.

  4. Travniske cvetice 04/05/2018 11:11

    Meni je zgodba krasno tekla in ze zelo nakazala drugo knjigo.
    Ali kdo ve kdaj bo prevedena?

  5. Taddie 05/06/2018 18:05

    Meni ni bila slaba – čeprav morda sama zgodba ni med boljšimi, pa Lisa Kleypas s stilom pisanja še vedno “nese” marsikatero pisateljico tega žanra. Preprosto zna – duhovito, čustveno, čutno, toplo. Osrednja zgodba se resnično malce izgubi med vsemi stranskimi liki, sicer pa prijetno branje. In ne pozabimo, to je serija, v kateri se bo v 3. delu kot glavni lik pojavil sin Sebastiana St. Vincenta in Evangeline :-) In baje je 1. del serije še najslabši, ostale menda za petico :-)

  6. Monique 04/03/2019 12:20

    Prav prijetno je bilo po dolgem času spet brati Liso Kleypas, sem kar pogrešala njene knjige. Se strinjam s komentarji, da ta ni bila njena najboljša; glavna junaka sta bila potisnjena v ozadje in meni se je zdelo kot da berem prequel za Helenino in Ryhsovo zgodbo. Ampak daje 4 zvezdice, ker sem se na splošno zabavala ob branju.

  7. nani 16/01/2021 20:22

    Zelo blizu mi je njen stil pisanja in prebrala sem jo na mah. komaj čakam da preberem drugi del o tihi Heleni.

Napiši komentar