Konjarjeva hči

Konjarjeva hči

Avtor: SUSAN WIGGS
Serija: Calhoun Chronicles, 2.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: The Horsemaster's Daughter

* * * ½   12 vote
Oceni knjigo:
5

Imela je zdravilno moč … toda ali bo to zadoščalo? Hunter Calhoun, nekoč pripadnik visoke družbe, je zdaj ovdovel in v senci škandala, povezanega s smrtjo njegove žene. Strastno se posveti plemenskim dirkalnim konjem, pri čemer pozabi na družino. Ko dobi iz Irske izjemnega žrebca, ki je tako neukročen in podivjan, da ogroža vse okoli sebe, je prisiljen poiskati pomoč.

Eliza Fylte živi odmaknjena od vseh ugodnosti, ki jih nudita družba in bogastvo. Po očetu je podedovala dar razumevanja konj. Ko Hunter prispe k njej s svojim divjim konjem, se ponudi priložnost, da njena zdravilna moč pride na dan. Potreboval pa je ne bo samo konj, pač pa tudi razbita družina in ta strastni, zagrenjeni moški, ki jo potrebuje tako, kot ona potrebuje njega.

Eliza kmalu spozna, da Hunter ne želi videti, da ima najmočnejšo zdravilno moč prav ljubezen. Toda ali bo lahko tako nežno in skromno bitje, kot je ona, naučilo tako neukročenega moškega, kot je on, kaj je tisto, kar v življenju resnično šteje?

Komentarji:

  1. Lady Starlight 15/06/2018 17:26

    Čudovita in ganljiva zgodba.

  2. star 14/07/2018 13:04

    Se popolnoma strinjam…

  3. Sabina 07/08/2018 20:54

    Meni pa se je zgodba vlekla in vlekla, čeprav ima določen potencial. Nekako se sploh nisem mogla vživeti v glavna lika, pa tudi na splošno nisem dobila ravno dobrega vtisa, pravzaprav sem razočarana. Priznam, preskakovala sem strani, kar se mi le redko dogaja. Žal.

  4. Travniske cvetice 05/09/2018 21:48

    Dobra knjiga, vrjetno sloni kar na resnicnih dejstvih o končanem suženjstvu v Ameriki.

  5. Erikson 16/02/2021 16:01

    V zgodbo se enostavno vzivis, ker je realen opis takratnega stanu. Dobra in vredna branja.

Napiši komentar