Neljubljena

Neljubljena

Avtor: MADELINE SHEEHAN
Serija: Undeniable, 4. knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: Unbeloved

* * * * ½ 11 vote
Oceni knjigo:
1

Vsi se rodimo nedolžni, življenje pa nas pretrese in vodi na stranpoti. Napake nas pobijejo in nas zaznamujejo s krivdo in sramoto. Sami se moramo izkopati iz tega, nehati moramo delati napake, sprejeti lastno nepopolnost in nepopolnost ljudi okoli sebe ter končno najti pot, s katere smo skrenili.

Dorothy Kelley je čista romantična duša, ki išče svojega princa. Namesto tega pa zanosi pri rosnih petnajstih in se pri osemnajstih znajde v zakonu brez ljubezni.
Nato se v njeno življenje na motorju pripelje upanje in v nekaj tednih Jason ‘Jase’ Brady, član kluba Peklenski konjeniki, Dorothy spodnese tla pod nogami.
Toda za Dorothy nikoli nič ni preprosto. Jase je poročen in ima otroke. In medtem ko Dorothy potrpežljivo čaka in upa, da bo z Jasom srečno zaživela do konca dni, James ‘Hawk’ Young, ki je prav tako član kluba Peklenski konjeniki in ima kup nenavadnih skrivnosti, izkoristi odprto pot v Dorothyjino življenje.

Vzdrževanje kar dveh skritih razmerij ni lahka stvar. Ko se Dorothy skuša izkopati iz godlje, ki jo je zakuhala, a pri tem dela napako za napako, pride do tragedije, ki skoraj terja Dorothyjino življenje in povrhu še življenje njenega nerojenega sina.

Sledi dolga in boleča pot samoodkrivanja in odpuščanja, na kateri Dorothy odkrije, da je dom točno tam, od koder je odšla, in da je ljubezen, po kateri je od nekdaj hrepenela, na dosegu roke.
To je zgodba Dorothy, Jasa in Hawka.

 

 

Komentarji:

  1. nani 01/12/2019 17:48

    Čer smo v prejšnji knjigi spoznali Tegen ,smo zdaj njeno mamo Dorothy in so se razjasnile nekatere
    zadeve, ki so se zgodile v prejšnji knjigi. Pisateljica nas spet ne pusti dihati, toliko je zapletov, da jim komaj slediš.

Napiši komentar