Nepopolno

Nepopolno

Avtor: MADELINE SHEEHAN
Serija: Undeniable, 2. knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: Unbeautifully

* * * *   10 vote
Oceni knjigo:
1

To ni nežna in romantična ljubezenska zgodba. To je zgodba o strastni ljubezni, ki vzplameni med človekoma, ki sta si različna kot dan in noč.

V vsaki stvari je nekaj lepega. Tudi v grdih. Včasih še zlasti v grdih.

Brez grdega ne bi bilo lepega.

OPOZORILO: TO NI NEŽNA IN ROMANTIČNA PRIPOVED O LJUBIMCIH, KI STA SI USOJENA, TEMVEČ ZGODBA O TRPLJENJU, BOLEČINI IN ŽALOVANJU. ZGODBA O STRASTNI LJUBEZNI, KI VZPLAMENI PO NAKLJUČJU, MED ČLOVEKOMA, KI STA SI RAZLIČNA KAKOR NOČ IN DAN, ZA NAMEČEK PA ŽIVITA V SUROVEM IN OKRUTNEM  SVETU NASILJA IN KRIMINALA, V KATEREM REDKO CVETIJO ROŽE. A VČASIH TUDI NA TAKO NEPLODNIH TLEH LAHKO VZCVETI NEKAJ LEPEGA.

Mlada Danielle West je hči Deucea Westa, vodje motorističnega kluba Peklenski konjeniki. Danny, kot ji pravijo bližnji, je milo in lepo dekle, ki hrepeni po nedosegljivem. Erik Jacobs, za prijatelje Ripper, je eden od konjenikov, ki ga je močno zaznamoval tragični pripetljaj, v katerem je izgubil oko in ostal za vselej iznakažen. Ripper, nekoč vedre narave in vedno pripravljen na šalo, dogodka ne more preboleti in postane zagrenjen. Nekega poletnega večera se njune poti križajo, kar za vselej spremeni tok njunih življenj. Iz strasti se rodi ljubezen, toda znova vmes poseže tragična nesreča in ju loči. Na poti, polni trnjev in bolečine, morata Danny in Ripper odkriti, ali bo nepredvidena vez, ki se je spletla med njima, dovolj čvrsta, da bo obstala v njunem svetu – in ga polepšala.

To je Dannyjina in Ripperjeva zgodba.

 

Komentarji:

  1. nani 01/12/2019 17:36

    Ripper je doživel svojo nočno moro in jo po čudežu preživel. ostal je iznakažen in zagrenjen, prepričan., da s svojim videzom odvrača vse ženske, razen tistih ki jim plača. Preseni ga šefova hči, ki mu prizna, da se je zaljubila vanj.
    Vendar šefova hči je prepovedan sad! Ko se situacija še bolj zaplete Ripper izgine, Oba trpita čustvene bolečine, dokler se na srečanju članov kluba po enem letu srečata in obudi spomine.
    zgodba je napeta in prepletena s čustvi, zelo težko je prekiniti branje.

Napiši komentar