Do vitezovega prihoda

Do vitezovega prihoda

Avtor: SUE- ELLEN WELFONDER
Serija: MacKenzie, 4.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: Until the Knight Comes

* *       12 vote
Oceni knjigo:
3

Neustrašna in načelna lady Mariota Macnicol si mora rešiti življenje z begom. Obtožena umora ničvrednega malopridneža, ki ga je nekoč ljubila, si drzno prisvoji zapuščeni grad Cuidrach, edini kraj, kjer je njeni sovražniki ne bodo nikoli iskali. Nato nepričakovano prispe novi grajski gospodar …
Sir Kenneth MacKenzie je strah vzbujajoči vitez, vajen čutnih užitkov in voljnih deklet – čeprav je zadnje razmerje ranilo njegov ponos in srce. Je dovolj uglajen, da grajske duri odpre dami v stiski, a pot do svojega srca ohranja zaprto. Toda zdaj trdoglavi MacKenzie biva z ognjevito, strastno žensko, ki je njegova neznanska zaprtost ne plaši. Jesta za isto mizo, se grejeta ob istem ognju … Kako dolgo bo trajalo, preden začneta deliti isto posteljo?

Komentarji:

  1. Lady Starlight 30/09/2018 6:11

    Pisateljica ni razvila potenciala, ki bi ga iz zastavljene zgodbe lahko potegnila, tako na koncu dobimo samo erotiko in bore malo kaj zgodbe.

  2. Taddie 04/10/2018 17:56

    Pisateljica sicer zna ustvariti takšno vzdušje, da pričara Višavje, obenem je pa zgodba tako nenavadno konfuzna, da ne vem, kaj naj rečem … nekakšen odmik od prejšnjih, z veliko magije in spolnosti. Pa škoda, ker sicer so ti prizori škotske mitologije zanimivi, a so se tu razrasli to te mere, da mi ne sedejo. Enako seksualni prizori. Nekateri so precej čudni, pa nisem puritanka ;-) Lep pisateljičin jezik sicer.

  3. Travniske cvetice 18/11/2018 16:32

    Ni mi je uspelo prebrati. Pri 120 strani sem obupala.

Napiši komentar