Kako osvojiti markiza -

Kako osvojiti markiza -

Avtor: JULIE ANNE LONG
Serija: Pennyroyal Green, 6.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: How the Marquess Was Won

* * *     17 vote
Oceni knjigo:
5

RUMENI TISK GA KLIČE LORD LEDENI. Neusmiljeni, hladni, natančni Julian Spenser, markiz Dryden, izbira le najboljše – pa če gre za obleke, konje ali pa ženske. In zdaj je našel popolno nevesto, katere dota mu bo pomagala obnoviti zapravljeno družinsko premoženje in mu končno prinesla mir: to je prelepa dedinja Lisbeth Redmond.

POIGRALA SE BO Z OGNJEM … A le eno nepozabno srečanje z Lisbethino nekdanjo učiteljico Phoebe Vale markizu spodnese tla pod nogami. Tiha mladenka z navihanim nasmeškom in pronicljivim umom, ki se kosa z njegovim, je prva, ki pod njegovo ledeno fasado vidi ognjevitega moškega.

Neustavljivo se privlačita, kar jima povzroča muke in ju spravlja v nevarnost, kajti če bi se prepustila strasti, bi s tem ogrozila vse, kar sta si od nekdaj želela.

Komentarji:

  1. Lady Starlight 30/09/2018 6:03

    Naravnost odlična, hudomušna, iskriva, glavna junakinja je top. Ta mi je od JAL vsekakor najboljša.

  2. Melinda 23/12/2018 19:59

    Julie je iz knjige v knjigo boljša :) . Zgodba fletna, glavna junaka zabavna, pametna, strastna in natanko taka kot junaka morata biti, da je zgodba dobra. Všeč so mi bili njuni dialogi in njen maček, saj me je spravil v smeh in sem si ga prav živo predstavljala. 5-ka

  3. petra 06/12/2020 0:24

    Celotna serija je prekrasna, komaj čakam nove prevode in sodobno nadaljevanje. Sem se tako smejala na plaži, da so me vsi gledali.

  4. Irena 14/06/2021 0:38

    Sama se lahko le strinjam s predhodnimi komentarji, bilo je res zabavno brati, zgodba je tudi čuteča in pronicljiva, za 5*.

  5. nani 08/09/2021 21:23

    Odlična. Igriva. Hudomušna. Meni je bila tudi ta najboljša v seriji. Nisem pa še prebrala sedmega dela; Izpoved razvpite grofice in devetega Zgodilo se je ob polnoči.

Napiši komentar