Privlačna Rain

Privlačna Rain

Avtor: K.A.TUCKER
Serija: Burying Water, 2.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: Becoming Rain

* * * *   19 vote
Oceni knjigo:
4

Bistro, seksi, napeto branje … Najboljši roman K. A. Tucker doslej! Luke Boone ne ve natančno, s čim se ukvarja njegov stric Rust. Ve pa, da si sam želi avtomobile, denar in ženske. In vse kaže, da bo končno to vse tudi dobil. Ko mu stric odškrne vrata v nekoliko drugačen posel, Luke stopi v svet, v katerem se mu ponuja na tone priložnosti in denarja. Posel ni ravno legalen, vendar si Luke ne dela skrbi zastran tega. Še zlasti zato, ker se znajde za volanom porscheja 911 in v središču pozornosti privlačne Rain.

Clara Bertelli je na vrhuncu kariere – stara je 26 let in je ena izmed najuspešnejših tajnih agentk v Washingtonu. Pravkar so ji dodelili primer, ki bi jo lahko izstrelil v karierne višave, o katerih lahko vsak kriminalist samo sanja. Razkrinkala naj bi namreč eno izmed najbolj razvpitih kriminalnih mrež za krajo avtomobilov na zahodni obali. Zaradi tega se mora skriti pod skrbno ustvarjeno krinko kot Rain Martines. Njena tarča? 24-letni nečak glavnega akterja, za katerega se zdi, da je že zakorakal po stričevih stopinjah.

Clara zdrsne v udobje bajno bogatega življenja in v objem svoje zelo privlačne in očarljive tarče. Kaj kmalu se meja med dobrim in zlim začne megliti. Ali bo ohranila zdrav razum? Si to sploh še želi?

Komentarji:

  1. Lady Starlight 30/09/2018 6:05

    Top kot prva, ta serija je odlična in vredna vsakega centa.

  2. Travniske cvetice 27/10/2018 22:52

    Super zgodba. Malo se prepleta se prva, da osvežimo spomin. Dober konec, ki se razvozla čez leto dni.

  3. Sabina 28/10/2018 12:27

    Priznati moram, da mi je bila Zakopana voda za odtenek boljša. Začetek se mi je nekoliko vlekel in tudi Clara mi je delovala nekoliko nerealistično za FBI agentko. Da pa ne bo pomote, kljub temu mi je bila zgodba zanimiva, romantična, napeta in s kančkom kriminalke, ki te vleče vse do konca.

  4. Iza 07/12/2020 9:41

    Vse iz te serije je odlično branje! Priporočam!

Napiši komentar