Enkrat za vselej

Enkrat za vselej

Avtor: CATHERINE BYBEE
Serija: Most Likely To, 2. knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: Staying For Good

* * * ½   20 vote
Oceni knjigo:
0

Prodajna uspešnica Wall Street Journala! Na Zoe Brown so vsi gledali kot na tisto, ki nikoli ne bo zapustila River Benda, toda ona si zase ni želela življenja v mobilni hiški, ki je še najbolj podobna prikolici. Od življenja je pričakovala več. V nasprotju s svojima najboljšima prijateljicama, Melanie in Jo, je Zoe ohranjal pri zdravi pameti njen fant Luke.

Po srednji šoli ni le preprosto odšla, pač pa je izginila – in obrnila hrbet svoji družini, in še posebej očetu v zaporu. Zdaj je slavna kuharica v Dallasu in si lahko privošči vse, o čemer je kot otrok lahko samo sanjala. Ko pa se vrne v očarljivi stari River Bend, se mora soočiti z vsem, kar je zapustila – vključno z Lukom.

Luke je bil nekdaj mogoče res Zoejino zatočišče, a se zaveda, da zdaj živita v popolnoma različnih svetovih. Luka nikoli ni vleklo iz River Benda, saj je v očetovi avtomehanični delavnici našel delo in s tem svojo stabilno prihodnost. No … vsaj do Zoejine vrnitve.
Ampak ko enkrat oživita stari plamen, je Zoe prisiljena sprejeti najtežjo odločitev v svojem življenju: ostati v River Bendu in se soočiti s svojo preteklostjo, preden jo ta uniči, ali se posloviti od vseh, ki jih je kdaj imela rada … Čas je, da se odloči ENKRAT ZA VSELEJ.

Napiši komentar