Neznanca v noči

Neznanca v noči

Avtor: LISA KLEYPAS
Serija: Ravenels, 4.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: Hello Stranger

* * * ½   25 vote
Oceni knjigo:
2

Dr. Garrett Gibson je edina zdravnica v Angliji. S srcem in dušo je predana svojemu poklicu in se neustrašno spopada s predsodki ljudi okoli sebe. Za ljubezen nima časa. Potem pa spozna Ethana Ransoma. Nekdanji detektiv pri Scotland Yardu je pravi kavalir, hkrati pa je zadržan in dovolj skrivnosten, da v njej prebudi poželenje. O njem kroži veliko govoric, vendar nihče ne ve, katere so resnične in katere ne. Nekega večera Garrett in Ethan prekršita vsa pravila in se predata nebrzdani strasti, vendar se njuni poti potem ločita.

Ethana londonska visoka družba ne zanima, očara pa ga lepa in neustrašna doktorica. Po nepozabni noči, ki jo preživita skupaj, si priseže, da se ne bo več prepustil skušnjavi. Toda ko se znajde sredi politične zarote, ki na kocko postavi njegovo in Garrettino življenje, se zave, da je za ljubezen te čudovite ženske pripravljen tvegati vse

Komentarji:

  1. Lady Starlight 10/01/2019 17:42

    Čudovita, ta mi je bila najboljša v seriji, spet prava stara lisa, kot je bila v serijah o detektivih in Wallflowers seriji. Snedla sem jo kot za šalo. Kar prasketalo je od njune ljubezni.

  2. star 10/01/2019 19:02

    Kako čudovita zgodba. Tudi meni je bila najboljša, čeprav mi je cela serija ful dobra in komaj čakam kdaj bo prevedena še o West-u. Priporočam!

Napiši komentar