Pomladna ljubezen

Pomladna ljubezen

Avtor: LISA KLEYPAS
Serija: Ravenels, 3.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: Devil in Spring

* * *     27 vote
Oceni knjigo:
4

Večina mladih dam iz uglednih družin si želi najti moža. Lady Pandora Ravenel pa ima drugačne načrte. Am¬biciozna lepotica bi raje ostala doma in snovala novo namizno igro kot se udeležila londonske družabne se¬zone. Toda nekega večera na plesu se nehote zaplete v škandal z lordom Gabrielom St. Vincentom. Čeprav je bilo vse skupaj popolnoma nedolžno, ji čast lahko reši le hitra poroka.
Pandora se z bodočim možem nerada odpravi na njegovo podeželsko posestvo, odločena, da si ne bo pustila vzeti samostojnosti. Toda dlje ko je v družbi privlačnega lorda, manj trdna so njena načela. Gabri¬elu je bistroumna in energična Pandora čedalje bolj všeč in naredil bo vse, da osvoji njeno srce.

Komentarji:

  1. Lady Starlight 10/01/2019 17:43

    Enkratna, pa še nekdanje junake srečamo v njej. Le kaj bi si lahko še več želeli. :)

  2. Travniske cvetice 28/01/2019 22:39

    Njene serije so super. Pa še srečne junake poveže. Super knjiga.

  3. Taddie 18/03/2019 16:15

    Lisa sploh ne more napisati slabe knjige – lahko so le odlične ali dobre ;-) Zelo sem uživala ob tej, vzdihovala, ko so se pojavili že znani junaki ala Sebastian St. Vincent, Evie in Westcliff, in bila polna pričakovanja, kakšen je mladi lord St. Vincent :-) Čez Sebastiana ga pač ni, to že moram po resnici povedat, hehehe, je že tako, da v bralni karieri težko srečaš takega večkrat v življenju, vedno bo med mojimi tremi naj junaki … Gabriel, njegov sin, pa je dejansko sin, ki si ga oče lahko le želi. Pa bralke tudi, seveda, in s tem bi se strinjala tudi njegova ljubezen, Pandora :-) Zelo sem vesela, da pisateljica ni ustvarila mlajše različice Sebastiana – po videzu že, značajsko pa je povsem drugačen junak in je ni zaneslo, da bi se ponavljala :-) Pandora mu je kot junakinja popolno ravnotežje, on pa zanjo čisto tak moški, da se je vanj lahko zaljubila, ker ji celo v tistih časih pusti biti tisto, kar je. In jo tako tudi ima rad :-) In če kaj preveva Lisina dela, je to tista iskrena toplina, ki jo posedujejo njeni liki, resnično vselej pričara nekaj, zaradi česar bralka ve, da je svet lep in da zlo nikoli ne more pretehtati. Priporočam, seveda :-)

  4. nani 16/01/2021 20:35

    Prebereš tretji del serije in tako uživaš ob branju, da si kot začaran. Kako se Pandora ujame v zanko ljubezni, že to je izredno dobra zamisel pisateljice. Ne gre, da se ne bi večkrat od srca zasmejal ob branju.
    odlična je.

Napiši komentar