Se mi lahko upreš?

Se mi lahko upreš?

Avtor: SUSAN ELIZABETH PHILLIPS
Serija: Serija Wynette, TX, 6.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: Call Me Irresistible

* * * ½   40 vote
Oceni knjigo:
2

Lucy Jorik je hči nekdanje ameriške predsednice, Meg Koranda pa hči nekdanje manekenke in filmskega zvezdnika. Prva se bo poročila z najbolj priljubljenim Wynettčanom, Tedom Beaudinom, druga nad tem ni navdušena in bo naredila vse, da prijateljico obvaruje srčne bolečine.

Ko poroka res odpade, vsi okrivijo Meg, ki na lepem postane najbolj osovražena ženska v mestu. Na žalost tam obtiči s pokvarjenim avtom, prazno denarnico in razjarjenim ženinom. Vseeno je prepričana, da se bo znašla tudi brez denarja in pomoči slavnih staršev. Kaj pa se ji v najslabšem primeru lahko zgodi? Da se zaljubi v moškega, ki se mu nobena ne more upreti? To ni verjetno. Niti najmanj …

Komentarji:

  1. Travniske cvetice 24/01/2019 21:51

    Top.SEP nikoli ne razocara.

  2. Taddie 18/03/2019 16:12

    Več kot odlična! Sploh je nisem mogla odložit :-) Kdor zna, pač zna :-) Susan Elizabeth Phillips je resnično mojstrica pisanja – in tu mislim na zmožnost pripovedovanja zgodb in ustvarjanja oseb, ki dobesedno zaživijo. Vdahne jim življenje, čustva, dialogi so izjemno duhoviti in bistroumni, dogajanje pa teče ves čas tako, da te vleče dalje. Tako Meg kot Ted iz te knjige sta taka, da ju prav moraš vzljubiti, dihaš z njima, sočustvuješ z njima, se jima režiš, jima želiš srečnega konca – skupnega, seveda :-) In zelo sem bila vesela junakov iz zgodnjih pisateljičinih knjig – ki zdaj nastopajo v vlogi staršev (aja, knjiga se komot bere samostojno). Stranski liki pa – hehehe, kako že pravijo: če jih ne bi bilo, bi si jih morali izmisliti ;-) Dejansko v teh knjigah junaki in obstranski liki skozi dogajanje osebnostno rastejo, nikoli niso le črni ali le beli. Ocena: pet, seveda :-)

Napiši komentar