Srce vedno zmaga

Srce vedno zmaga

Avtor: LISA KLEYPAS
Serija: Ravenels, 2.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: Marrying Winterborne

* * * ½   25 vote
Oceni knjigo:
6

Kar si Rhys Winterborne zaželi, to dobi. Čeprav je nizkega rodu, si je z vztrajnostjo in neomajno odločnostjo pridobil bogastvo in družbeni ugled. Zdaj pa je vrgel oko na plaho, krepostno lady Helen Ravenel. Pripravljen je storiti vse, da bo njegova – tudi oskruniti njeno čas.

Helen se v slepečem vrvežu londonske visoke družbe ne počuti najbolje. Toda za Rhysovo zapeljevanje ni neobčutljiva. Njegovo dvorjenje iz nje izmami skrito strast in kmalu si mora priznati, da se njen blagi značaj prav dobro prilega njegovi vihravosti. Ko pa se začnejo nad njima zgrinjati črni oblaki, mu mora priznati temno skrivnost iz preteklosti, čeprav s tem tvega, da ga za vedno izgubi.

Komentarji:

  1. Lady Starlight 10/01/2019 17:43

    Helen in Rhys sta mi bila junaka s čudovito zgodbo.

  2. Travniske cvetice 28/01/2019 22:41

    Najboljša knjiga iz te serije. Moški, ki služi s svojim delom. Začetek veleblagovnic.

  3. monique 17/03/2019 17:25

    Meni je bila čudovita, sploh nimam besed kako zelo. Se uvršča med moje najljubše od Kleypasove :D

  4. Taddie 18/03/2019 16:16

    Začetek me je rahlo presenetil – tako hitra ljubezen z obeh strani po res malo poznanstva mi nekako ni štimala, ni mi bila verjetna. Vsekakor pa je to le začetek, potem knjiga dobi zalet in postane zelo berljiva :-), glavna junaka pa taka, da morda na prvi pogled ne bi pasala skupaj, v resnici pa se drug drugemu zelo prilegata, ko ju bolje spoznaš in razumeš :-) Zelo svetla točka knjige je na videz stroga matrona, lady Berwick. Duhovita, iskriva, odrezava, stroga, a v resnici prav mehkega srca ;-)

  5. monique 20/03/2019 7:39

    Taddie mislim, da je bil tak hiter začetek zato, ker se je večino dvorjenja že odvilo v prvi knjigi. Konec koncev sta se tudi že zaročila. Se strinjam glede lady Berwick, je prav popestrila dogajanje :)

  6. nani 16/01/2021 20:28

    Presegla moja pričakovnja. Še več dialoga ob katerem se moraš nasmejati.
    Helena pokaže kdo v resnici je. Za tiho in majhno osebo se skriva odločna in inteligentna ženska.

Napiši komentar