Vrnitev v Dvorišče vrtnic

Vrnitev v Dvorišče vrtnic

Avtor: HELEN POLLARD
Serija: La Cour des Roses, 2. knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: Return to the little french guesthouse

* * ½     15 vote
Oceni knjigo:
0

Cvetoč vrt, modro nebo, nova ljubezen, kozarec dobrega vina … Ali lahko gre sploh kaj narobe? Emmy Jamieson se odloči, da bo pustila za sabo življenje v Angliji in si poiskala srečo na francoskem podeželju. Kot nova vodja penziona ima v rokah platno in škarje svoje sreče in prihodnosti.

Nenadoma se znajde pred ogromno rezervacijo – v penzion, ki ga vodi z Rupertom, se namreč najavi številčna in predvsem zelo zahtevna in čudaška družina, ki bo pri njih praznovala zlato obletnico poroke. Prostore jim bodo preplavili z napihljivimi posteljami in vrt z avtodomi. Vse kaže, da bo Dvorišče vrtnic kmalu pokalo po šivih.

Emmy se zaveda, kako velik izziv ima pred sabo, a ve, da bo s pomočjo svojega čudovitega Allaina ob sebi zmogla tudi to. Ne ve pa, da se bo morala spopasti z blogerjem, ki ocenjuje penzione in ki hodi gol v spanju, še manj pa pričakuje, da se bo vrnila Rupertova nekdanja strupena žena Gloria.
Je mogoče, da se bo prihodnost, ki jo Emmy vidi tako jasno pred sabo in za katero tako trdo gara, razsula kot hiška iz kart, pri čemer bo lahko le nemočna opazovalka?

Napiši komentar