Lahkoživi vojvoda

Lahkoživi vojvoda

Avtor: LORRAINE HEATH
Serija: Scandalous Gentlemen of St. James, 1.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: When the duke was wicked

* * ½     29 vote
Oceni knjigo:
2

Najbolj zaželeni angleški samski moški so znani po največjih škandalih. Ampak za pravo žensko se bo spreobrnil tudi najbolj brezsramen malopridnež …

Lady Grace Mabry zaradi svoje bajne dediščine nikakor ni mogla vedeti, ali ji moški dvorijo zaradi ljubezni do nje – ali pa so zgolj zagledani v njeno bogastvo. Za pomoč prosi prijatelja iz otroštva, vojvodo Lovingdonskega, ki bo znal ločiti zrno od plev. Lovingdon od življenja ne pričakuje več ničesar razen čistega užitka. V pomoči Grace ne vidi ničesar spornega. Prikupno nedolžno dekle bo zgolj in samo podučil o zvijačah in strategijah, ki jih malopridneži uporabljajo za zavajanje in osvajanje deklet.

Sam je v teh zadevah izjemno prekaljen, zato bo dober učitelj. Toda kaj, ko njegovi poduki netijo strasti. In ko se povrhu vsega Grace ujame v zanko zapeljevanja nekega drugega moškega, je čas, ko mora Lovingdon na mizo položiti karte ali pa izgubiti žensko, ki jo obožuje.

Komentarji:

  1. Lady Starlight 07/06/2019 19:05

    Čudovita romanca, čeprav se mi je na začetku malenkost mogoče vlekla, se iz strani v stran romanca vse lepše razvija in zgodba vse bolj pridobiva na globini, zaradi česar postane ena tistih, ki se vtisnejo v spomin.

  2. s 26/07/2019 18:30

    Se strinjam z Lady Starlight :-D Ne razumem zakaj tako slabe ocene:-( Zame je čista 5-ka!

Napiši komentar