Najsvetlejše zvezde

Najsvetlejše zvezde

Avtor: ANNA TODD
Serija: Stars, 1.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: The Brightest Stars

* * ½     16 vote
Oceni knjigo:
0

Bili so časi, ko je zgolj izrekel moje ime, in že sem mu dala vse, kar si je zaželel.

 

Karina ima očeta, zaposlenega v vojski, zato pozna težko vojaško življenje, in kot vsakdo, ki je odraščal v vojaških bazah širom ZDA, pozna občutke, ki vojake iz vojnih območij spremljajo še nazaj domov. Zato si je kupila hiško v mestu, kjer si gradi lastno življenje, čeprav obenem ni obrnila hrbta družini.
Karina tudi ve, da mora paziti nase in da ne more popraviti vseh napak, ki jih storijo drugi. Toda ko začne njen brat dvojček Austin povzročati vse hujše težave, oče pa postaja vse bolj nerazumevajoč, se zave, da je tudi sama na robu. Tedaj spozna skrivnostnega mladeniča. Ta je kot zaprta knjiga, ki jo namerava Karina na vsak način odpreti.
Privlačni Kael je pri rosnih dvajsetih že izkušen vojak, saj sta za njim že dve misiji v Afganistanu. Za molčečnostjo skriva globoko čustveno prizadetost, toda Karina se kmalu navadi na njegovo tiho prisotnost in ob njem pusti prosto pot lastnim čustvom. Kael je dober poslušalec, Karina pa dobra pripovedovalka, ki si tudi o njem zamisli svojo zgodbo.
Toda iluzij je kmalu konec. Takrat mora Karina zbrati pogum, ločiti resnico od laži in se odločiti, kaj bo njen naslednji korak.

Napiši komentar