Gospod

Gospod

Avtor: E.L. JAMES
Serija: Roman
Zvrst: S

Org. naslov: The Mister

* * * ½   10 vote
Oceni knjigo:
3

LONDON, 2019. Maxim Trevelyan nima težkega življenja. Ker je čeden in premožen aristokrat, mu nikoli ni bilo treba delati in poredko spi sam. Vse to pa spremeni tragedija, zaradi katere podeduje plemiški naziv, bogastvo, posestva in odgovornost, ki jo to zajema. Vloga mu ni pisana na kožo, povzroča mu hude preglavice.
Največji izziv mu prinese nepričakovano poželenje po skrivnostni mladenki, ki je pred kratkim prispela v Anglijo in s seboj prinesla zgolj nevarno in težavno preteklost. Zadržana je, lepa, glasbeno nadarjena in mikavna uganka. Maximovo hrepenenje se prelevi v strast, kakršne še ni izkusil in ki je ne upa imenovati. Kdo sploh je Alessia Demachi? Jo Maxim lahko zaščiti pred zlom, ki ji preti? In kaj bo storila Alessia, ko bo izvedela, da ima tudi on skrivnosti?
Odpotujte v središče Londona, na divje cornwalsko podeželje in obiščite pusto, zloveščo lepoto Balkana, kajti Gospod je tako vznemirljiva pripoved o nevarnosti in strasti, da boste do sape prišli šele na zadnji strani.

Komentarji:

  1. Nika 04/07/2019 12:48

    Dobra knjiga

  2. barbara 03/09/2019 13:12

    strastna, hitro berljiva, skratka res se jo splača prebrati.

  3. Erika 30/09/2019 19:31

    Všečna!

Napiši komentar