Zaljubljena dedinja

Zaljubljena dedinja

Avtor: LISA KLEYPAS
Serija: Ravenels, 5.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: Devil's Daughter

* * ½     19 vote
Oceni knjigo:
1

V petem delu serije o Ravenelovih, ki se dogaja v viktorijanski Angliji, spremljamo zgodbo lepe Phoebe, vdove po lordu Henryju Clarskem, ki na bratovi poroki spozna čednega in nadvse očarljivega neznanca, ob katerem se ji zašibijo kolena … Še ena strastna romanca izpod peresa priljubljene Lise Kleypas.

Ko Phoebe izve, da je čedni očarljivec West Ravenel, najprej noče niti slišati več zanj, saj ve, da je v otroštvu ustrahoval njenega moža. West Ravenel ima omadeževano preteklost, vendar zanjo ne išče izgovorov in opravičil. Obžaluje jo šele tedaj, ko spozna Phoebe, saj se zave, da je zanj nedosegljiva. Ker se želi Phoebe naučiti osnov vodenja posestva, se West z veseljem ponudi za svetovalca. Nemudoma se prikupi Phoebejinemu sinku Justinu in počasi odtaja srce tudi njej …

Komentarji:

  1. Lady Starlight 16/05/2020 21:15

    So lahko knjege LK sploh slabe? Meni ni bila še nobena, je pa res, da mi ta tudi ni ena njenih boljših, še vedno fajn za prebrati, a so ene veliko boljše. Je pa krivo tudi, da sem od Sebastianove hčere pričakovala več, mogoče.

Napiši komentar