Usojena za ljubezen

Usojena za ljubezen

Avtor: MARIE FORCE
Serija: McCarthys of Gansett Island, 10.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: Meant for Love

* * *     13 vote
Oceni knjigo:
1

Dolgo je čakala na drugo priložnost v ljubezni … Dvanajst let je že tega, kar je Jenny Wilks v napadu na newyorška dvojčka 11. septembra izgubila zaročenca. Vse od takrat je povsem izgubljena in skuša najti svoje mesto pod soncem. Službo svetilničarke na otoku Gansett je sprejela, ker je bilo to najboljše, kar je lahko storila zase.

Na otoku je spoznala resnično izjemne prijatelje in znova zaživela. Samo ena stvar ji je manjkala: ljubezen. Prijateljice je pred kratkim prosila, naj ji organizirajo kak zmenek. Medtem ko prijateljice zavihajo rokave in iščejo primernega fanta zanjo, se pred svetilnikom pojavi Alex Martinez, ki je prišel kosit travo.

Alex se je odpovedal vsemu in prišel na otok skrbet za svojo bolno mamo … V Washingtonu je v botaničnem vrtu vzgajal orhideje, zdaj pa na Gansettu kosi travo in večino časa posveča mami, ki se spopada z demenco. Dokler njegove pozornosti ne pritegne seksi svetilničarka in mu pokaže, da je v življenju še kaj drugega kot delo in neskončne obveznosti.

V času hudega vročinskega vala se hudo vroče vname tudi strast med Jenny in Alexom. Toda ali se bo ob koncu vročinskega vala pod težo obveznosti in težav ohladila tudi njuna romanca?

Komentarji:

  1. Narcisa 02/12/2021 22:19

    Prebrala celo serijo. Zelo všečna. Mogoče predolgi opisi “sexa”, kar ni slabo…ampak veeno. Mogoče bi bile potem knjige za 50 strani krajše. V vseh knjigah so mi bili šeč zabavni dialogi. Sicer mi je bila družina McCarthy in cel krog okoli njih zelo šeč in mi je žal, da taki ljudje s temi prekrasnimi karakterji ne živijo okoli mene.
    Priporačam branje.

Napiši komentar