Višavec se nikoli ne preda

Višavec se nikoli ne preda

Avtor: PAULA QUINN
Serija: MacGregors, 2.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: A Highlander Never Surrenders

* * ½     19 vote
Oceni knjigo:
2

Ni ga bolj smrtonosnega orožja, kot je poželenje! Njegova dolžnost je bila, da jo zaščiti. Claire, škotska upornica, bistra in spretna z mečem, je bila divje neukrotljiva. Ko se je odločila, da bo preprečila vsiljeno poroko in rešila svojo sestro, je nič več ni moglo zaustaviti. Niti privlačni Višavec ne, ki se je zaobljubil, da bo Claire varoval. Njegov vroči pogled in divji poljub jo pripeljeta na rob predaje, toda ona se ne bo nikoli podredila nobenemu moškemu …

Njegova nagrada je bila, da jo osvoji. Graham Grant je bil ženskar. Toda še nikoli prej ni srečal tako trmaste in tako čedne mlade ženske, kot je Claire, pa tudi takšne ne, ki bi imela tako obupne in nevarne načrte. Če ji ponudi pomoč, bo izgubil čast, domovino in še več. Graham tega cveta ne more utrgati, četudi mu vsak atom v telesu pravi: vzemi jo, naj bo tvoja, nauči jo, kaj so užitki, nikoli je ne izpusti.

Komentarji:

  1. Lady Starlight 30/08/2020 11:03

    Kaj naj rečem, v času pomanjkanja zgodovinskih romanc je moja duša prav koprnela po takšni zgodbi in odlični novi avtorici.

  2. w 21/10/2020 21:09

    Tudi jaz nisem bila razočarana. Priporočam, priporočam <3

Napiši komentar