Damin stražar

Damin stražar

Avtor: CHRISTI CALDWELL
Serija: Sinful Brides, 3.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: The Lady's Guard

* * * * ½ 2 vote
Oceni knjigo:
1

Zaščitil jo bo pred vso temo, ki tiči v zlobnih človeških srcih … razen pred tisto v svojem. Niall Marksman v zloglasnem klubu Pekel in greh, ki stoji v mračnih londonskih ulicah, z veseljem pobira bogastvo istih ljudi iz visoke družbe, ki ga nekoč niti pogledali ne bi. Ja, Niall je prodal dušo hudiču in plačal visoko ceno. Toda ko se na pragu kluba pojavi lady Diana Verney, ki je prišla po pomoč, se Niall zave, da je hudič končno prišel po svoje plačilo … tako, da ga je prisilil, da je postal stražar razvajene vojvodove hčerke.

Diana, ki jo visoka družba prezira, oče pa se ne zmeni zanjo, ve, da ji nekdo želi škoditi. Njen edini zaščitnik je Niall, z brazgotinami zaznamovani moški, čigar življenje je prepredeno z nevarnostjo. Zdaj sta njena življenje in varnost v rokah najbolj nevarnega moškega v Londonu. Toda to je moški, ki je bil vzgojen na ulicah in je bil vajen ukrasti, kar koli je hotel – vključno z daminim ugledom in njenim srcem.

Komentarji:

  1. Lady Starlight 20/12/2020 10:22

    Tale Christie je pa res odlicna, znova sem si dan krajsala z njeno cudovito romanco, ki se mi je vsedla v srce. To serijo obozujem. Od vseh 3eh knjig v njej me ni se nobena razocarala. Zdaj pa ze komaj cakam november in izid 4., ceprav si po drugi strani ne zelum, da bi se serija ze koncala … ampak bomo v novi luci (upam) nadaljevali z novo serijo.

Napiši komentar