Moj popolni tujec

Moj popolni tujec

Avtor: ANNE GRACIE
Serija: Merridew Sisters, 3.knjiga
Zvrst:

Org. naslov: The Perfect Stranger (

* * *     16 vote
Oceni knjigo:
1

Zaobljubita se, da se bosta ljubila, spoštovala in cenila Faith Merridew je zapustila vse, kar je nekoč poznala, in se predala moškemu, ki naj bi bil ljubezen njenega življenja. On pa je njeno dobro ime in vse njene sanje brezobzirno poteptal v prah. Pot ji je prekrižal Nicholas Blacklock, veteran iz bitke pri Waterlooju, ki ji je ponudil, da ji bo čast in dobro ime rešil s poroko iz prikladnosti.

… in nato se začneta spoznavati. Prekaljeni in zakrknjeni vojak Nick prikriva skrbno varovano skrivnost in Faith poskuša držati stran od resnice. Vendar Nick, vajen poveljevanja legijam mož, ni kos svoji konvencionalni nevesti. Bolj kot se spoznavata, bolj se Nick spreminja in iz njega prihaja na plan vse tisto, za kar je mislil, da je že davno pozabljeno: nežnost, smeh … in ljubezen.

Komentarji:

  1. Lady Starlight 20/12/2020 10:23

    Kot obljubljeno … porocam o Mojem popolnem tujcu in moram reci, da sem jo prebrala ze vceraj in si je se kar be morem izbiti iz glave. Ceprav sta mi bili tudi prejsnji 2 te serije cudoviti, ju pa avtorica s to se prekosi, kajti v tej je ljubezen tako cudovita,lepa in mogocna, da sem vmes od obcutij potocila tudi kaksno solzico. Anne Gracie je res mojstrica besede. Svoje zgodbe tke v prelestnem slogu, njeni junaki te pa iz strani v stran bolj osvojijo. Knjiga je poklon ljubezni med junakoma, ki sta veliko vec, kot se kaze navzven, ki sta v zibljenju ze marsikaj pretrpela. Cisto ba koncu bi pristavila se piskrcek – vem, da je v seriji se ena kniiga a se bojim, da mi preprosto ne bo dovolj. Jaz bi z veseljem se kaksno serijo od te avtorice prebrala …

Napiši komentar