Nepozabni poljub

Nepozabni poljub

Avtor: TERESA MEDEIROS
Serija: Once Upon A Time,3.knjiga/ Fairleigh Sisters, 1.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: A Kiss to Remember

* * * ½   16 vote
Oceni knjigo:
2

Da bi s sorojencema obdržala streho nad glavo, je župnikova hči Laura Fairleigh potrebovala soproga. Ko je v gozdu našla spečega skrivnostnega tujca, ki se ni spomnil ne imena ne svoje preteklosti, se je odločila, da bo njen. Niti sanjalo se ji ni, da je ta padli angel v resnici Sterling Harlow, zloglasni razvratnež, poznan tudi kot »Vrag z Devonbrooka«.

Laura prepozno spozna, da mu ni dala samo pravice, da si prilasti njen dom, temveč tudi svoje telo in srce. Zdaj mora osvojiti srce samega vraga, da bi rešila njuni duši.

Komentarji:

  1. samozenska 03/05/2021 17:46

    Sterling Harlow je sedmi vojvoda Devenbrooka. Po več letih služenja v vojski se vrne, da bi prevzel svoje dolžnosti in si poiskal ženo, ki bi mu dala dediče. Edini svetli točki v njegovem življenju sta njegova sestrična Diana ter prijatelj Thane. Sterling je bil strgan z materinega naročja oziroma prodan krutemu stricu brez dedičev, ko je bil še deček. Staršem je to neskončno zameril, še posebej materi, saj bi morala biti ob njem in ga ljubiti. Vojvoda je odrasel v postavnega, brezsrčnega zlatolasega moškega, ki sovraži mačke in dame, ki so brez dlake na jeziku.

    Laura Fairleihg skrbi za brata in sestro, odkar sta jim v požaru umrla starša. Streho nad glavo jim je dala Sterlingova mati in si neskončno prizadevala, da bi Lauri našla moža. Laura je na vseh snubcih našla kakšno napako s katero se nikakor ni mogla sprijazniti. Potem pa je našla nezavestnega čednega tujca v gozdu in si ga je brez slabe vesti prilastila.

    Sterling je ob padcu s konja izgubil spomin, pa nič zato, nova lastnica mu je dala novega. Poleg novega imena je dobil tudi zaročenko, nov značaj in novo službo. Laura si je ustvarila popolnega zaročenca oziroma moža, ampak kaj ko izguba spomina ne traja za večno. Bo kazen za njeno laganje mučenje ali užitek?

    Knjiga je polna nepričakovanih dogodkov, kateri pripeljejo do zabavnih vložkov. Moram priznati, da sem se nekajkrat nasmejala iz srca, na glas in do solz. Zgodba je … hm pravljična. Pa tudi otroci pokojnega župnika so daleč od pričakovanega. Pisateljica je spet presegla samo sebe. Knjiga je fantastična.

    OCENA: 5/5

  2. Lady Starlight 29/05/2021 20:28

    Ta me je pa prevzela s prvo stranjo, nisem in nisem je mogla odloziti. Teresi je znova uspelo ustvariti naravnost fascinantno poustvaritev Trnuljce, moje najljubse pravljice, ki jo je zavila v obilo hecnih prigod, iskrivosti in cutnosti. Sploh ne najdem besed, s katerimi bi jo opisala tako, kot sem jo dozivljala. Kaksna cudovita zamisel z zamenjavo spola, ko damica s poljubom prebudi specega princa … komaj cakam, da jo ponovno vzamem v roke.
    Ocena 5+.

Napiši komentar