Lov na božični večer

Lov na božični večer

Avtor: JILL SHALVIS
Serija: Heartbreaker Bay, 4.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: Chasing Christmas Eve

* * ½     13 vote
Oceni knjigo:
0

Po simpatičnem srečanju … Pobegniti nekam daleč – vsaj začasno. Takšen je načrt Colbie Albright, ko iz New Yorka pobegne v San Francisco. Spopadanje z njeno noro družino čez dan in pisanje serije prodajnih uspešnic za mladostnike čez noč jo je začelo razžirati. Vsega ima že vrh glave. A v manj kot uri po prihodu v San Francisco ima po padcu v fontano vrh glave tudi vode. K sreči se začne zaradi moškega, ki jo reši iz fontane, veseliti božiča med tujci, čeprav je prepričana, da ji Spencer Baldwin ne bo prav dolgo tujec.

se pozabavaš … Spence je odločen, da se bo še naprej skrival pred duhovi preteklih razmerij, zato res ni razloga, da bi ga skrbelo zaradi močne – prav, noro vroče – kemije, ki je med njima s Colbie. Resda se lahko nasmeji čemurkoli, še posebej sami sebi, resda je prečudovita in dobra poslušalka, Spencea resda takoj »dojame«, a to še ne pomeni, da je na koncu ne bo mogel spustiti iz rok. Ali pač?

… in upaš na čudež. Colbie in Spenceu se čas zdaj počasi izteka: še dva tedna, pa se bosta mogla posloviti. Dva tedna, da se močno zaljubita. Dva tedna, da ugotovita, kako naj poskrbita, da bo ta božič trajal vse življenje.

Napiši komentar