Večno pretvarjanje

Večno pretvarjanje

Avtor: CATHERINE BYBEE
Serija: First Wives, 4.knjiga
Zvrst:

Org. naslov:

* * *     12 vote
Oceni knjigo:
0

Shannon Wentworth počasi tiktaka biološka ura, ona pa je odločena, da ji dejstvo, da je samska, ne bo preprečilo, da bi imela otroka. Ko jo fotografsko delo popelje na poroko v Mehiko, namerava tam najti voljnega očka za dojenčka, ki bi ji lahko priskočil na pomoč. Nato nevesta pobegne, Shannon pa ne preostane drugega, kot da poskrbi za arogantnega zaročenca, ki prav njo obtoži, da je sabotirala njegovo poroko.

Victor Brooks si ni nikoli predstavljal, da se bo znašel na medenih tednih za eno osebo, a vendarle se mu je zgodilo prav to. Potem ko ga mlajša ženska, za katero je verjel, da jo ljubi, zapusti, mora dodobra premisliti o življenju. Ženska, ki se javi, da mu bo pri tem pomagala, je zadnja oseba, za katero bi pričakoval, da ga bo privlačila, toda ob tekili, soncu in poljubu, ki mu je spodmaknil tla pod nogami, se izkaže, da Shannon preveč seksi motnja, da bi jo lahko ignoriral.

Dogovorita se, da bosta počakala tri mesece, se ohladila in ocenila, ali je njuno tropsko privlačnost vredno prenesti tudi v domače okolje. Žal je to ravno dovolj časa, da se oglasijo duhovi preteklosti. Njuni načrti so nenadoma ogroženi, prav tako pa tudi zadnje, za kar bi si Shannon mislila, da bo štelo največ: njeno srce.

Napiši komentar