Divji po srcu

Divji po srcu

Avtor: K.A.TUCKER
Serija: Simple Wild, 2.del
Zvrst: S

Org. naslov: Wild at Heart

* * * * * 2 vote
Oceni knjigo:
0

Calla Fletcher se v Toronto vrne kot druga oseba in se trudi najti svojo pot, vendar je še vedno zaljubljena v divjinskega pilota, ki ga je pustila za seboj. Ko se na njenem pragu pojavi Jonah, in to s predlogom, ki ga ne more zavrniti, odhiti nazaj na Aljasko, da bi se skupaj podala v vznemirljivo prihodnost. Toda Calla kmalu izve, da jo lahko tudi najboljši nameni pripeljejo do prelomljenih obljub, kompromis pa prinese visoko ceno – kočo na podeželju Aljaske, kjer se počuti osamljeno kot zahodna tundra.

Ker je Jonah več zdoma kot doma, začne Callatlakovati svojo pot ob sosedi, ki vztraja, da jo bo spremenila v pravo Aljaščanko, in drugem sosedu, za katerega se zdi, da jo bo prej ustrelil, kot ji priskočil na pomoč. V svetu z divjimi živalmi, zaradi katerih se kar naprej ozira čez ramo, in težkimi razmerami, ki se raztezajo daleč čez hladne, temne, zimske mesece, je lahko že samo stopiti čez prag naravnost zastrašujoče.
To ni prihodnost, ki jo je imela v mislih Calla, in zato se je začela bati, da je obsojena na to, da bo navsezadnje le zakorakala po maminih stopinjah.

Napiši komentar