Reci to še enkrat

Reci to še enkrat

Avtor: CATHERINE BYBEE
Serija: First Wives, 5.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: Say It Again

* * *     7 vote
Oceni knjigo:
0

Varnostnica na poziv Sasha Budanov je navajena samotarskega življenja. Vselej je bila v teku, zdaj pa se je znašla na razcepu. V iskanju odgovorov o svojem mračnem otroštvu se je vrnila na strogo internatsko šolo v Nemčiji, kjer je odrasla. Tu se je tudi izučila v skrivnostni, vojaški umetnosti preživetja. Toda za bleščečimi vrati je Richter trdnjava skrivnosti in med njimi so tudi tiste, ki so zakopane v Sashini skrivnostni preteklosti. Da bi jih razkrila, se oklene prvega pravila obrambe: bodi pozorna.

Če lahko kdo izzove Sashina pravila, je to hudičevo seksi tujec AJ Hofmann. Tudi on želi priti do odgovorov in pri tem potrebuje Sashino pomoč. Nedavne smrti več študentk z Richterja – vključno z AJ-jevo lastno sestro – so v njem vzbudile sumničavost. Toda v Sashi on sam vzbuja še toliko več. Čeprav se nikoli ne vdaja čustvom, v AJ-ju začuti nekaj mamljivega. Zaupa mu. Neustrašen je. In poljublja se kot hudič. Sasha je našla nekoga, ki ji je kos.

Toda stopati po Richterjevih temnih hodnikih – in slediti srcu – ni brez tveganj. Ko se razkrijejo desetletja stare skrivnosti, se Sasha in AJ vse bolj potapljata v ljubezen … a tudi v nevarnost.

Napiši komentar