Sončni dnevi in morski vetrič

Sončni dnevi in morski vetrič

Avtor: CAROLE MATTHEWS
Serija: novela
Zvrst: S

Org. naslov: Sunny Days and Sea Breezes

* * *     7 vote
Oceni knjigo:
1

Jodie Jackson se znajde na morju. Na trajektu je, namenjena na otok Isle of Wight, ker zapušča svoje sanjsko londonsko življenje, svojo kariero, svojega moža. Želi si nove priložnosti, predvsem pa miru in tišine, zato se umakne na čudovito obnovljen bivalni čoln Sončni dnevi, katerega lastnik je njen brat Bill.

A že tisti hip, ko prestopi prag novega doma, postane jasno, da bo težko našla mir in tišino. Če je ne zmoti Marilyn, ki čisti za Billa in mora skrbeti za Jodie, jo pa Ned, hrupni kipar s sosednjega bivalnega čolna. Ropot, ki prihaja z njegovega čolna, pa Jodie ne gre dolgo na živce, saj je fant prava paša za oči.

Marilyn izbeza Jodie iz osame ter jo spodbudi, da se poda na raziskovanje z Nedom, in Jodie začne kmalu uživati v svoji novi svobodi. Vendar pa daleč od oči ne pomeni tudi daleč od srca in nekega dne na vrata potrka resničnost, s katero se mora Jodie slej kot prej soočiti. Se bo odzvala na klic dolžnosti in obveznosti ali bo izbrala življenje, polno sončnih dni in morskega vetrca?

Komentarji:

  1. Narcisa 17/11/2022 13:54

    No, lahkotno, lepo branje z lepo in zanimivo zgodbo. No vsaj dve zgodbi tečeta. Marilyn je enkratna…ha,ha

Napiši komentar