Guvernanta

Guvernanta

Avtor: CHRISTI CALDWELL
Serija: Wicked Wallflowers, 3.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: The Governess

* * * *   9 vote
Oceni knjigo:
1

Regina (Reggie) Spark ljubi Brodericka Killorana, iznajdljivega in zaščitniškega lastnika Hudičevega brloga, odkar jo je rešil z ulice in jo v zloglasni igralnici postavil za svojo desno roko. Reggie si že vse odtlej ne prizna, kaj čuti do njega. Prav tako mu sploh ni zaupala svojih pestrih ambicij – da bi tradiciji in pričakovanjem navkljub odprla glasbeno dvorano.

Čeprav si je Broderick igralniški imperij ustvaril z neusmiljeno zvitostjo, je njegova zvestoba do zaposlenih brezmejna. Ko torej izve, da mu Reggie za hrbtom kuje načrte, da bo šla na svoje, izdaja seže Brodericku do srca in mu ga stre. Na to se odzove kot na vsakega poslovnega tekmeca … s hitrim maščevanjem.

Namesto da bi se vdala, bistra Reggie vrne udarec z besom, ki Brodericka šokira in v njem zaneti željo, ki jo je hranil samo za dame in plemkinje. Toda ko se njuna zapeljiva bitka v vsem žaru vname pod slepečimi žarometi londonske sezone, se razkrijejo tudi skrivnosti – tiste, ki bi lahko bile v spodobni družbi uničujoče, a neprecenljive za srce.

Komentarji:

  1. Lady Starlight 28/01/2023 7:45

    Avtorica, ki je iz knjige v knjigo boljša.

Napiši komentar