O tistem poljubu

O tistem poljubu

Avtor: JILL SHALVIS
Serija: Heartbreaker Bay, 5.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: About That Kiss

* * ½     6 vote
Oceni knjigo:
0

Ko te ljubezen spravi ob pamet …
Privlačni Joe Malone je po noro strastnem poljubu ne pokliče več, zato si ga Kylie na silo izbije iz glave, a le do takrat, ko potrebuje zelo specifično uslugo. Ukradli so ji namreč nekaj dragocenega, pri čemer ji lahko pomaga le ena oseba z edinstvenimi sposobnostmi, izurjena v iskanju – Joe. To pomeni, da mora Kylie požreti ponos in se nekako upreti skušnjavi, da bi ga zadavila – ali zapeljala.

… je najbolje, kar lahko storiš …
Ne, Joe je po poljubu ni več poklical, ker mu ni do resne zveze, raje ima zabavo. In Kylie si po vsem, kar je prestala, zasluži poštenega moškega, ki ji bo stal ob strani in ji bo zvest. Toda zaradi nje se Joe težko osredotoča na delo, in čeprav njegov razum dobro ve, kaj mora storiti, njegovo srce tega ne razume.

… da se preprosto prepustiš.
Ko se Kylie in Joe skupaj odpravita na lov za tatom, drug o drugem odkrijeta presenetljive stvari. Predvsem pa se v mislih vedno znova vračata k tistemu poljubu. Morda je zdaj še najbolje, da se sprijaznita s “tistim poljubom”, in še več, morda je zdaj čas, da ga nadomestita s stotimi drugimi.

Napiši komentar