Med hudičem in Ianom Everseajem

Med hudičem in Ianom Everseajem

Avtor: JULIE ANNE LONG
Serija: Pennyroyal Green, 9. del
Zvrst: ZG

Org. naslov: Between the Devil and Ian Eversea

* * *     5 vote
Oceni knjigo:
1

Ona je morda videti kot angel … V trenutku, ko osirotela ameriška dedinja Titania »Tansy« Danforth prispe na angleško obalo, zareže skozi Sussex, osvaja srca in krade lepotce. Zaveda se, da ji je usojena spektakularna poroka z nekom z naslovom – toda edini moški, ki jo očara, ne bi mogel biti bolj neslaven … ali manj zainteresiran.

Ampak hudiča prepozna samo drug hudič … Ian Eversea, prekaljeni vojni veteran in zagrizen prevarant, očara vse ženske po vrsti, njegovo srce je na varnem in njegove možnosti odprte: zakaj bi moral podleči zakonskim sponam, ko pa je zaradi njegovega uničujoče lepega videza in šarma zapeljevanje tako preprosto?

In nebesa še nikoli niso bila bolj vroča! In ko je Ian prisiljen igrati njeno igro, se mu niti sanja ne, da ga bo Tansy – ranljiva, pogumna, boleče čutna – premamila do nevzdržnosti. In naj se bori, kolikor se hoče, bo ta razvpiti samec, ki je na bojnem polju premagal številne sovražnike, na koncu morda vendarle predal svoje srce … in ga bo ljubezen spravila na kolena.

Komentarji:

  1. TKP 12/05/2024 16:58

    Zelo dobra knjiga. Priporočam! Ian sploh ne ve kako ga Tansy vse skozi privlači in se vse skozi igrata igro mačke in miši. Čakam, da bosta prevedena še zadnja dva dela sage.

Napiši komentar