Strastno prepričevanje

Strastno prepričevanje

Avtor: JOHANNA LINDSEY
Serija: Malory Family, 11.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: Stormy Persuasion

* * * ½   3 vote
Oceni knjigo:
0

James Malory odjadra proti Ameriki, da bi izpolnil dano obljubo: njegova hčerka Jacqueline bo družbi predstavljena v Ameriki. Judith in Jacqueline nista le sestrični, sta tudi nerazdružljivi najboljši prijateljici. Ker Judith ne želi zamuditi Jacquelininega vstopa v družbo v Connecticutu, prepriča starše, naj ji dovolijo, da za nekaj dni prestavi debitantski nastop, da bo lahko spremljala sestrično. Nobena od njiju se ne namerava zaljubiti že v prvi sezoni, a Judithini načrti padejo v vodo, ko se na ladji sooči z duhom, ki jo preganja še v sanjah.

Maloryjevi ne vedo, da je mornar Nathan Tremayne tihotapec v škripcih. Odločen je, da bo v Ameriki izpeljal tajno misijo, ki mu bo prinesla pomilostitev, vendar dobi občutek, da bo prelepa Judith delala zgago. Punčara nekako razkrije njegovo skrivnost – in zdaj ga izsiljuje, da izpolnjuje njene želje. Čeprav se na odprtem morju strasti zlahka razvnemajo, se Nathan zaveda, da si aristokratska lepotica s podležem, kot je on, samo krajša čas.

 

Ko se v Connecticutu zgodi nepredstavljivo in imajo Maloryjevi zvezane roke, Nathan prevzame nadzor nad strašno situacijo. Kot kapitan, ki usmerja svojo lastno barko, obrne ploščo in se bori z vso močjo, da bi osvojil pravico do njenega srca.

Napiši komentar