Vrag nosi plet

Vrag nosi plet

Avtor: TERESA MEDEIROS
Serija: Brides of the Highlands, 1.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: The Devil Wears Plaid

* *       9 vote
Oceni knjigo:
1

Nedolžna ženska … Emmaline Marlow se bo poročila z izjemno vplivnim poglavarjem Hepburnovega klana, da reši očeta pred zaporom za dolžnike, ko razbojnik Jamie Sinclair na čudovitem črnem konju vdre v opatijo in jo v hipu ugrabi. Čeprav je Hepburnov zapriseženi sovražnik, je Emmin skrivnostni ugrabitelj vse, kar njen ženin ni – privlačen, možat, nevaren … in prava skušnjava za njeno hrepeneče srce.

Nevaren moški …  Jamie pričakuje, da bo Emma nekakšna medla angleška damica, ne pa ognjevita, izzivalna lepotica, ki ga bo s svojimi neustavljivimi čari zapeljevala na vsakem koraku. Toda ne sme dovoliti, da bi se kdo od njiju spozabil, saj je njen sovražnik in ona lutka v smrtonosnem višavskem sporu med klanoma. Ugrabitev sovražnikove neveste je bila preprosta, toda ali si lahko prilasti njeno nedolžnost, ne da bi pri tem izgubil svoje srce?

Komentarji:

  1. Narcisa 07/12/2023 15:22

    Joj… ne vem kaj bi rekla. Glavna akterja z meni všečnim karakterjem…to ja. Zgodba se mi je zdela razvlečena.. Zasuk zgodbe pa zelo zanimiv. Seveda pa srečen konec, kar je pomembno zame…ha…ha..

Napiši komentar