Vse tiste drobne reči

Vse tiste drobne reči

Avtor: MARIE FORCE
Serija: Butler, Vermont, 1.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: Every Little Thing

* * ½     6 vote
Oceni knjigo:
0

Grayson Coleman se po letih dela v uspešni odvetniški pisarni v Bostonu preseli domov v Butler v Vermontu. Želi si preprostejšega, manj stresnega življenja v zaspanem gorskem mestecu, kjer je odraščal z brati, sestrami ter Abbottovimi sestričnami in bratranci. Po počitnicah se namerava tu zasidrati in odpreti novo odvetniško pisarno. Ker je pomagal vzgojiti sedem mlajših sorojencev, mu na kraj pameti ne pade, da bi imel lastno družino.

Emma Mulvaney uživa v oddihu od resničnega newyorškega življenja matere samohranilke, medtem ko z ljubko hčerko Simone preživlja počitnice v Vermontu pri sestri Lucy ter njeni bodoči tašči in tastu, zakoncema Abbott. Potem ko spozna bratranca Abbottovih, Graysona Colemana, se več ur pogovarja z njim in mu zaupa svoje najgloblje, najbolj osebne skrivnosti, je Emma živčna in vznemirjena ob misli, da bo šla z njim na večerjo.

Bo ta prva noč začetek nečesa novega za izčrpanega odvetnika in nesebično mater samohranilko in se bo počitniško spogledovanje spreobrnilo v nekaj veliko večjega, kot sta pričakovala?

Vrnite se v Butler v Vermontu in v družbo očarljive družine Abbott, pravih ženitnih posrednikov očeta in dedka ter, seveda, tudi losa Freda.

Napiši komentar