Reci, da me še vedno ljubiš

Reci, da me še vedno ljubiš

Avtor: K.A.TUCKER
Serija:
Zvrst: S

Org. naslov: Say You Still Love Me

* * ½     18 vote
Oceni knjigo:
0

Življenje Piper Calloway je prava zmešnjava. Po eni strani je devetindvajsetletna podpredsednica v očetovem večmilijardnem podjetju za razvoj in gradnjo nepremičnin in uživa samsko življenje z najboljšima prijateljicama v razkošnem penthousu v središču mesta. Po drugi strani pa v svetu, kjer prevladujejo moški, velja za par seksi nog in se mora nenehno dokazovati.

Poleg tega mora skozi stekleno pisarniško steno vsak dan gledati svojega narcisoidnega bivšega zaročenca – kolega podpredsednika. Ko naleti na Kyla Millerja – privlačnega novega varnostnika pri Calloway Group Industries, ki je po naključju njena prva mladostniška ljubezen – se stvari še dodatno zapletejo. Fanta, ki ga ni videla ali se z njim slišala, odkar sta bila spremljevalca v istem poletnem taboru. Fanta, ki se očitno ne spomni niti njenega imena.

Piper je zdaj morda res uspešna poslovna ženska, vendar kmalu ugotovi, da je njena počitniška ljubezen ne le živa, temveč tudi močnejša kot kdaj prej, in da se zaradi nje ne zmore zbrati. Še več, kljub Kylovemu hladnemu odnosu je prepričana, da njuno ponovno srečanje sploh ni naključno in da njegova čustva do nje še vedno segajo globoko. In odločena je, da ga bo prisilila, naj jih prizna, ne glede na posledice.

Napiši komentar