Obtoženi vojvoda

Obtoženi vojvoda

Avtor: ALEXA ASTON
Serija: Dukes Done Wrong, 1.knjiga
Zvrst:

Org. naslov: Discouraging the Duke

* * * *   3 vote
Oceni knjigo:
0

Pet po krivem obtoženih dečkov sramotno preženejo z njihovih domov na kraj, v katerem najdejo brate po srcu – in spletejo družinske vezi, ki bodo trajale vse življenje.

Osamljeni vojaški stotnik, ki naenkrat postane vojvoda. Plemičeva hči, ki upravlja posestvo, ker ga oče več ne zmore. Osamljeni duši, med katerima se iskrice kar krešejo … Potem ko so ga po krivem pregnali z doma, ker naj bi pri desetih letih ubil mlajšega brata, se Miles Notley vrne domov kot novopečeni vojvoda Winslow. Po smrti svojega starejšega brata se Miles znajde v neznanih vodah. Niti sanja se mu ne, kako voditi posest, še manj pa, kako biti vojvoda – dokler ne spozna mikavne mladenke.

Emery Jenson je s starši, oskrbnikom posestva in gospodinjo, na Wildwood prišla pred desetimi leti. Ko je očetu opešal um, je nase prevzela še dodatno odgovornost in zdaj upravlja podeželski sedež vojvodine. Ko se prikaže novi vojvoda, mu prikriva očetove slabosti, saj je prepričana, da na posestvu ne bo ostal dolgo, ker si mora najti soprogo.
Miles pa ne gre nikamor. Emery ga povsem očara – in to ne le s prikupnostjo ter samozavestjo, temveč občuduje tudi njeno sposobno in zelo dobičkonosno upravljanje Wildwooda. Odloči se, da ne bo imel druge vojvodinje kot Emery – in pripravljen je na izziv: v merjenju moči, v katerem sta lahko oba zmagovalca, mora neomajno lepotico prepričati, da bo privolila v poroko.

Bo Emery, ki misli, da je našla svoj prostor pod soncem, in Milesa spodbuja, naj poišče svojega brez nje, navsezadnje le odkrila, da sodi k njemu? Odgovore najdete med platnicami knjige Obtoženi vojvoda, prve iz serije Po krivem obtoženi vojvode.

Napiši komentar