Sreča za začetnike

Sreča za začetnike

Avtor: CAROLE MATTHEWS
Serija: novela
Zvrst: S

Org. naslov: Happiness for Beginners

* * *     1 vote
Oceni knjigo:
0

Osemintridesetletna Molly Baker živi na enajst hektarov veliki kmetiji Hope v Buckinghamshiru, obkrožena z (večinoma) štirinožnimi prijatelji in čudovito naravo. Tu živijo samoljubna ovca Anthony, muhasta alpaka Tina Turner in prašič Teacup, ki je daleč od tega, da bi bil miniaturen.

Molly vodi kmetijo kot alternativno šolo za vzgojno težavne otroke in za tiste s posebnimi potrebami, ki v običajnih šolah niso uspešni. Delo je zelo naporno, vendar si ne bi želela, da bi bilo drugače. Ko se na kmetiji Hope pojavi uglajeni Shelby Dacre in želi v program vpisati sina Lucasa, Molly nima nič proti. Toda Lucas je odmaknjen in Molly kmalu ugotovi, da bo morda bolj težaven, kot je pričakovala. Poleg tega je dodatna neprijetnost ta, da je njegov oče moteče lep.

Molly mora misliti še na svojo ljubljeno kmetijo – ali bi bilo to, da sprejme Lucasa in Shelbyja, strašna napaka ali začetek nečesa čudovitega? Mollyjina zgodba, ki nam jo predstavlja kraljica romantike Carole Matthews, je nekaj, kaj je nujno treba prebrati, saj vam bo raznežila srce.

Napiši komentar