Častivredno srce

Častivredno srce

Avtor: KAT MARTIN
Serija: Heart Trilogy, 1.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: Heart of Honor

* *       4 vote
Oceni knjigo:
0

On je mogočni vikinški bojevnik iz neodkritega sveta, ona pa prefinjena londonska dama, ki v njem razvnema strast … in odločen jo je dobiti za vsako ceno.Krista Hart, lastnica londonske damske revije Srčni namigi, se ne boji zapisati svojega mnenja. Niti glede tako nepriljubljenih tem, kot so družbene reforme, s čimer pa tvega sloves – in lastno varnost. Krista se ne da zastrašiti, četudi se dobro zaveda, da si je zaradi tega, ker je brez dlake na jeziku, pridobila srdite in vplivne sovražnike.

Ko naleti na veličastnega vikinškega potomca, ki je v Londonu zaprt kot del cirkuške atrakcije, jezno zahteva, naj ga izpustijo. Čeprav si dopoveduje, da je Leifa Draugra osvobodila samo zato, ker je bilo to prav, pa ne more zanikati, da jo ognjeviti vikinški poglavar neustavljivo privlači, še zlasti po tem, ko ga njen oče spreobrne v ‘pravega’ gentlemana.

Ker pa anonimne grožnje Kristi postajajo vse bolj nevarne, se mora Leif soočiti z nevidnimi sovražniki, ki si jo neizmerno želijo utišati, a jo s tem še močneje potiskajo v objem bojevnika, ki je pripravljen narediti vse, da bo le njegova.

Napiši komentar