Ljubezni ne moreš kupiti

Ljubezni ne moreš kupiti

Avtor: MARIE FORCE
Serija:
Zvrst: S

Org. naslov: Can't Buy Me Love

*         1 vote
Oceni knjigo:
0

Živita v povsem različnih svetovih. Bo ljubezen dovolj, da ostaneta skupaj? Mary Larkin je pridno delala kot poslovodkinja v trgovini Green Mountain Country Store, ko je Cameron Murphy na ogled svojega delovnega mesta pripeljala svojega očeta, Patricka. To usodno prvo srečanje, ki se odvije v romanu You’ll Be Mine (Moja boš), je uvodni prizor dolgo pričakovane ljubezenske zgodbe med Mary in Patrickom v romanu Ljubezni ne moreš kupiti.

Mary uživa v svojem predvidljivem, zadovoljujočem življenju v Butlerju. Morda res ni prav zelo vznemirljivo, a to ji čisto ustreza. Toda po tem, ko spozna Patricka in ga na poroki njegove hčerke bolje spozna, jo začne znani, seksi poslovnež in milijarder zelo zanimati.

Patrickovo zanimanje je enako močno. Odkar je pred tridesetimi leti nenadno izgubil ženo, je končno spet spoznal žensko, ob kateri se počuti manj osamljenega, in želi si le, da bi bil lahko več časa ob svoji sladki Mary iz Vermonta.

Iz spogledljivih telefonskih klicev se razvije skupni konec tedna, ki njuno razmerje popelje na naslednjo raven. Ampak ali lahko Patrick in Mary, ki šest ur vožnje narazen živita zelo različni življenji, kljub tem razlikam najdeta svoj srečni konec? In ali bo Cameron, ki je očetu nedavno zabičala, da naj se Mary nikar ne približuje, sprejela očetovo novo ljubezensko zvezo?

Napiši komentar