Moj očarljivi grof

Moj očarljivi grof

Avtor: GAELEN FOLEY
Serija: Inferno Club, 3.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: My Irresistible Earl

* * * ½   3 vote
Oceni knjigo:
0

Nekoč je zaprisegla, da se bo poročila z grofom Falconridgeem. Zdaj se zaklinja, da ga bo pozabila. Potem ko jo je zapustil, da bi obvaroval svojo skrivnost, se ga je Mari, lady Pierson, uspešno izogibala, toda le dokler se ni nepričakovano pojavil v Londonu in je tako prevzel, da se je znova zaljubila vanj.

Dolžnost ga je prisilila, da se je vrnil v Marino življenje, a zaradi ljubezni kaj kmalu v njem tudi ostane. Ognjevite lepotice ni nikoli pozabil in ni ji nameraval zlomiti srca. Toda njuna na novo odkrita ljubezen je kmalu v nevarnosti – klub Pekel od svojih članov namreč veliko zahteva in v pomembni misiji mora Jordan razkriti smrtonosno zaroto, ki bi lahko ogrozila celo življenja vseh agentov.

V zgodbi Moj očarljivi grof Foleyjeva bralce znova popelje skozi vrata škandalozne združbe londonskih aristokratov, ki nevarne misije skrivajo za govoricami o svoji pokvarjenosti. V zgodbi se znova združita nekoč zapuščena lepotica in skrivnostni malopridnež, ki ga nikoli ni nehala ljubiti – in ko se iskre začnejo kresati, boste razumeli, zakaj je Julia Quinn knjige Gaelen Foley razglasila za ‘vedno čudovite’.

Napiši komentar