Ne čisto moja

Ne čisto moja

Avtor: CATHERINE BYBEE
Serija: Not Quite, 2.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: Not Quite Mine

* * * *   2 vote
Oceni knjigo:
0

Mlada in lepa hotelska dedinja Katelyn »Katie« Morrison ima na videz vse. Toda ko se na bratovi poroki znova sreča z Deanom Prescottom, edinim moškim, ki ga je kdaj ljubila, Katie spozna, da v njenem življenju zeva praznina. Po obredu jo čaka še večje presenečenje: neznanec na njenem pragu pusti dojenčico.

Odločena je, da bo otroka obdržala, vendar zanj ne sme izvedeti nihče, dokler Katie ne ugotovi, kdo je mati. S tem ima polne roke dela in res ji ni treba tega, da bi naokoli vohljal še Dean, še zlasti, ker ji vzbuja čustva, za katera je mislila, da so že zdavnaj preteklost …

Dean Prescott ve, da mu Katie laže glede otroka. V resnici ga ne bi smelo skrbeti, kaj počne ženska, ki mu je zlomila srce, in prav gotovo ne bi smel še vedno hrepeneti po njej, vendar si ne more kaj. Ve, da mora Katie zaščititi, in preveva ga močna želja, da bi ji bil blizu ob vsaki priložnosti. Toda ko bosta s Katie razrešila skrivnost, povezano z otrokom, se lahko njuna druga priložnost za srečo za vedno razblini.

Napiši komentar