Predrznica

Predrznica

Avtor: CHRISTI CALDWELL
Serija: Wicked Wallflowers, 5.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: The Spitfire

          0 vote
Oceni knjigo:
0

Clara Winters zapušča svoje grešno življenje kurtizane in madame ter sledi svojim sanjam: ustanovitvi glasbene dvorane. V njej se bodo zabavali in sanjarili ljudje iz vseh družbenih slojev – ne le plemstvo, ki si lahko privošči opero.

Henry March, grof Waterson, ima kot član parlamenta en sam cilj: ustanoviti policijo, ki bo vzpostavila red in poskrbela za varnost na londonskih ulicah. Potem ko je njegova mlajša sestra preživela strašno preizkušnjo – poškodovana, a na srečo živa – Henry meni, da je njegova dolžnost zagotoviti mir in stabilnost za vse moške, ženske in otroke v Angliji.

Ni pa pričakoval, da bo postal žrtev prav tistega uličnega kriminala, ki ga namerava preprečevati. A ko ga v napadu v vzhodnem Londonu poškodujejo in pustijo v nezavesti, ga reši lepa in dobrosrčna Clara. Toda Henryjevi politični cilji se znajdejo v nasprotju s Clarinimi umetniškimi – in njuna novo odkrita medsebojna privlačnost je na preizkušnji. Ali lahko Clara in Henry najdeta način, da dosežeta vsak svoje cilje?

Na njuno veliko presenečenje se zdi, da lahko nekdanja kurtizana in spodobnež skupaj ustvarjata čudovito glasbo …

Napiši komentar