Moj škandalozni vikont

Moj škandalozni vikont

Avtor: GAELEN FOLEY
Serija: Inferno Club, 5.knjiga
Zvrst:

Org. naslov: My Scandalous Viscount

          0 vote
Oceni knjigo:
0

Sebastian, vikont Beauchamp, živi po zakoniku časti in zdaj mu čast narekuje, da se mora poročiti z gospodično Carisso Portland. Niti malo ne obžaluje, da je ljubki radovednici ukradel poljub – to je bila namreč primerna kazen, ker je prikupni nosek vtikala tja, kamor ga ne bi smela. Ker pa so ju zasačili v kočljivem položaju, ve, da se morata vzeti. Že prej se je soočal z nevarnostjo – s takšno pa nikoli!

Carissa ni opravljivka – je ‘dobro obveščena dama’ in tistega lahkoživega Beauchampa je samo hotela posvariti pred togotnim soprogom njegove ljubimke. Družbenih pravil niti ona ne more zaobiti, in medtem ko ji razum govori, da je Beau zloglasen malopridnež, je srce – in telo – prevzeto nad njegovo nepričakovano privlačnostjo … ter nevarnimi veščinami! Ko pa se Carissa naslednjič odpravi vohljat, se izkaže, da so skrivnosti, ki jih je odkrila o Beauju in klubu Pekel, morda celo nevarnejše od tega, da se je zaljubila v lastnega moža!

Gaelen nas znova popelje za zaprta vrata skrivnostnega regentskega kluba Pekel, v katerem se privlačni aristokrati po zmagi nad sovražniki Anglije zdaj soočajo z največjim izzivom doslej: poroko! V Mojem škandaloznem vikontu lahkoživega plemiča s titulo zasačijo v kočljivem položaju z osupljivo lepotico – zloglasno ‘radovednico’ oziroma ‘dobro obveščeno damo’, kot ji je ljubše – in njeno čast mora obraniti s snubitvijo. Ljubitelji romanc preprosto obožujejo dobre zgodbe o ‘zakonih iz prikladnosti’ in Moj škandalozni vikont je naravnost odlična, polna vse sorte duhovitosti, presenečenj in čutne naslade, česar se bodo še prav posebej razveselili ljubitelji Mary Jo Putney in Amande Quick.

 

Napiši komentar