Divja tekma

Divja tekma

Avtor: K.A.TUCKER
Serija: Simple Wild, 4.del
Zvrst: S

Org. naslov: Running Wild

          0 vote
Oceni knjigo:
0

Avtorica mednarodne uspešnice Preprosto divji pripoveduje zgodbo o ženski, ki se znajde na razpotju življenja in se odloča med varno potjo in potjo, ki bo vodila v le še več srčne bolečine. Veterinarka Marie Lehr še predobro pozna neuslišano ljubezen, saj je hrepenela po najboljšem prijatelju, on pa se je poročil z drugo. Te napake ne bo ponovila, še zlasti ker že praktično sliši, kako ji tiktaka biološka ura.

Težava je v tem, da ne najde nikogar, ki bi jo privlačil vsaj približno toliko, kot jo je tisti postavni pilot. Čedni, a ošabni in naduti tekmovalni musher Tyler Brady je že ne, sploh pa po njunem srditem prepiru. Tako vsaj misli ona.

Marie kot prostovoljka na dirki pasjih vpreg Iditarod ugotovi, da je bil prvi vtis morda napačen in da jo Tyler še kako privlači. Toda njegovo srce pripada drugi, zato ji lahko ponudi zgolj prijateljstvo. Marie je po tej poti že šla in ve, kaj jo čaka na koncu. A ne glede na to, kako zelo se trudi, da se ne bi zaljubila v Tylerja, se zdi obsojena na to, da znova krene v isto smer.

Napiši komentar