Dokler ne zbledi

Dokler ne zbledi

Avtor: K.A.TUCKER
Serija: novela
Zvrst: S

Org. naslov: Until It Fades

          0 vote
Oceni knjigo:
0

Catherine Wright, štiriindvajsetletna natakarica na postajališču za tovornjake in mati samohranilka, ima preprosta cilja: zagotoviti srečno življenje svoji petletni hčeri in nikoli več biti glavna tema obrekovanj v Balsamu v Pensilvaniji (3.000 prebivalcev zunaj turistične sezone).

Neke meglene noči pa Catherine na samotni cesti, ko se vrača s spodletelega zmenka, reši življenje nekemu moškemu. Šele po prihodu policije izve, koga je rešila: Bretta Maddena, hokejsko ikono in ljubljenca medijev.

Catherine je že doživela svojih 15 minut slave in niti najmanj si ne želi, da bi bila njena preteklost spet v središču pozornosti, le da tokrat na nacionalnem prizorišču. Zato skriva svojo identiteto. In uspeva ji. Nekaj časa. Toda ko na pragu hiše zagleda moškega, ki ga je rešila in ki se ji želi zahvaliti, se vse spremeni.

Med njima se takoj vzpostavi povezava, ki je bolj naelektrena kot vez dveh ljudi, ki sta zgolj preživela travmatičen dogodek. To je nekaj, česar nihče od njiju ni pričakoval. Nekaj, za kar Catherine ni prepričana, da lahko prenese, nekaj, čemur se boji zaupati. Kako dolgo se lahko namreč izjemen moški, kot je Brett, zanima za običajno žensko, kot je Catherine … preden iskra ugasne?

Napiši komentar