Praznovanje po mraku, Poželenje po mraku

Praznovanje po mraku, Poželenje po mraku

Avtor: MARIE FORCE
Serija: McCarthys of Gansett Island, 14. in 15. knjiga
Zvrst:

Org. naslov: Celebration After Dark, Desire After Dark

* * * * * 1 vote
Oceni knjigo:
0

Dva romana združena v eni knjigi!

PRAZNOVANJE PO MRAKU:

Ob štirideseti obletnici se Veliki Mac in Linda McCarthy ozreta v preteklost ter se spominjata svojih začetkov, medtem ko se njuni otroci soočajo z novimi izzivi. Pridite na otok Gansett in praznujte z nami božične praznike ter štirideseto obletnico najbolj priljubljenega otoškega para.

“Ta knjiga je tako romantična, seksi in polna čustev, da me je spomnila, zakaj sem se že pred leti zaljubila v to serijo.” – Ocena s petimi zvezdicami strani Guilty Pleasures Book Reviews

POŽELENJE PO MRAKU:

Tobias “Slim” Jackson živi popolno življenje pilota, ki poletja preživlja na Gansettu, zime pa na Floridi. Najsrečnejši je, kadar je v zraku, oziroma je tako vsaj bilo, preden je poleti spoznal Erin Barton, novo svetilničarko z Gansetta. Zdaj se zdi, da mu manjka običajnega entuziazma za letenje, zime na jugu države in sploh vse, kjer ni nje.

Odkar je izgubila brata dvojčka, se Erin počuti, kot da je njeno življenje obmirovalo. Tudi sama bi vam povedala, da je njeno življenje od Tobyjeve smrti prava zmešnjava. Pustila je študij prava, tavala od ene brezsmiselne službe do druge in životarila, namesto da bi zares živela. Nato pa pride na Gansett, prevzame službo svetilničarke ter spozna Slima, ki mu je po naključju ime tako kot njenemu ljubljenemu bratu dvojčku. Ta malenkost jo prepriča, da mora s čudovitim pilotom preživeti več skupnega časa – problem je le v tem, da on zimo preživlja tisoč kilometrov stran.

Zdaj se Slim za božične praznike vrne na Gansett v upanju, da bo odnos z Erin razvijal od tam, kjer sta končala. Preden se bo moral vrniti na Florido in tam zaključiti svoje zimske službene obveznosti, ima dvanajst prostorih dni. Ve, da se lahko v dvanajstih dneh zgodi veliko, ampak ali bo to dovolj, da Erin prepriča, da je čas, da začne resnično spet živeti? Preberite Slimovo in Erinino zgodbo in pokukajte v življenja drugih prebivalcev Gansetta v čudovitem romanu Poželenje po mraku.

Napiši komentar