Prelomno srečanje

Prelomno srečanje

Avtor: MEGHAN QUINN
Serija: Cane Brothers, 1.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: A Not So Meet Cute

*         1 vote
Oceni knjigo:
0

Od ene najbolje prodajanih avtoric prihaja med vas povsem nova romantična komedija o obupanem milijarderju, ki išče zaročenko. Ta sodobna priredba Čednega dekleta je briljantno domiselna in tako zelo zabavna, da se strani kar same obračajo.

Kako sta se spoznala? Ključno vprašanje, ki ga postavijo vsakemu paru – in odgovor je običajno kakšna razposajena zgodbica o zaljubljenih golobčkih, ki ju je zadela Kupidova puščica. Najino prikupno srečanje (no, ne tako zelo prikupno) pa je bilo nekoliko drugačno. Sprehajala sem se po bogati soseski na Beverly Hillsu in iskala bogataša, ki bi se bil pripravljen poročiti z mano – saj veste, da bi bila moja zaprisežena sovražnica, ki me je pravkar odpustila, ljubosumna name.

Privihral je okoli ovinka kot kakšen veličasten velikan, momljal o tem, da mu je posel splaval po vodi, in se poskušal izmotati iz nastale godlje. In takrat sva se srečala. Nobenih iskric ni bilo med nama. Niti namiga, da bi se lahko razcvetela ljubezen.

Že naslednji hip sem goltala brezplačni čips in gvakamole ter poslušala človeka, ki mi je razodel vse svoje težave, kar je vodilo k veliki prošnji – hotel je, da postanem njegova Vivian Ward, saj veste, tista iz Čednega dekleta, le da se ne bi smela tako razposajeno vesti. Kakšna predrznost. Vendar pa ljudje iz obupa delajo bedarije, in utapljala sem se v obupu – zato sem privolila v kupčijo.

Moja velika napaka pa je bila – kaj velika … OGROMNA! – da sem se po nesreči zaljubila v edinstvenega Huxleyja Cana.

Napiši komentar