Odkupnina

Odkupnina

Avtor: JULIE GARWOOD
Serija: Highland's lairds , 2.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: Ransom

* * * * ½ 71 vote
Oceni knjigo:
35

Ta roman je med avtoričinimi oboževalkami eden izmed najbolj priljubljenih. Znova se znajdemo na Škotskem višavju v začetku trinajstega stoletja, nekaj let za dogodki v romanu Skrivnost. Vse, kar si želi junakinja Gillian, je znova srečati svojo sestro in očistiti oblateno očetovo ime. Za njegovo smrt se hoče maščevati zlobnemu baronu Alfordu. Zaveda se nevarnosti in je pripravljena tvegati tudi življenje. Toda pot ji nepričakovano prekriža neustrašni Brodick Buchanan, ki mu niti na kraj pameti ne pade, da bi ji dovolil izpeljati njene nevarne podvige, saj je v njem predramila čustva, za katera sploh ni vedel, da jih je zmožen.

“Zadetek v polno! Julie Garwood vedno uspe pričarati slastno romanco, dinamično zgodbo in sočne dialoge.”

Randezvous

Komentarji:

  1. jasmina 27/10/2014 22:10

    Meni pa manjka samo se Odkupnina, da bi imela celotno zbirko in jo ne najdem nikjer. Kaj bi jo imel kdo za prodat? Hvala.

  2. suki 06/07/2016 10:24

    Res čudovita zgodba.Ti je žal ko se konča.

  3. Theonewholovesthewrongmen 20/07/2016 3:23

    Prebrala sem ze vse njene knjige ki so izsle do danes in moram reci da me je pisateljica izredno naudusila knjege preprosto nism mogla spustiti iz rok dokler je nisem prebrala do konca…..dolgo ze berem knjige podobnega zarna vendar me julie resnicno navdusila!

  4. monika93 21/08/2018 11:23

    Jaz kupujem tole knjigo. Jo ima kdo in bi jo prodal? lp

  5. Ajša 05/11/2019 19:19

    Ko sem končala z branjem sem bila razočarana, ker je bila knjiga tako dobra, da sem jo tako hitro prebrala, da sem si želela, da se nebi končala, saj je zgodba zelo romantična, je duhovita in vse je bilo odlično tipični za J.Barwood. Škoda pa je, da ne piše več v takem stilu

Napiši komentar