Snubec proti svoji volji

Snubec proti svoji volji

Avtor: KATHLEEN E. WOODIWISS
Serija: Novela
Zvrst: ZG

Org. naslov: The reluctant suitor

* * * *   48 vote
Oceni knjigo:
21

Nepozabna pripoved o trmoglavih srcih in strastni usodi izpod peresa ene najbolj priljubljenih pisateljic našega časa.

Lady Adriana je Coltonu Wyndhamu obljubljena že od otroštva. Odkar pomni, ga obožuje. Toda Colton je bil nekoč preponosen, da bi se uklonil prihodnosti, ki je ni izbral sam.

Leta pozneje se kot odlikovani vojni junak vrne domov. Dekle, ki ga je zavrnil, se je razcvetelo v izjemno lepotico, ki si jo želi vsak prosti samec v deželi. A trmasti moški, po katerem hrepeni, se ne bo vdal, čeprav se strinja, da ji bo devetdeset dni dvoril in tako dokazal, da ljubezni ni mogoče vsiliti. Po tem obdobju bo svoboden. Toda Colton se ne more upreti njeni privlačnosti in čutnosti, četudi temne skrivnosti in zvijača tekmice grozijo, da Adriano za vedno iztrgajo iz njegovega objema.

»UGLAJENO IN PIKANTNO.«
Pittsburgh Post-Gazette

Komentarji:

  1. mantyy 01/06/2012 17:08

    Drage dame, bi se strinjala in z enimi in z drugimi komentarji, glede knjig nisem preveč zbirčna samo da so romantične, duhovite (zaželjeno), strastne…. itak so use na isti sistem… Je pa razlika od pisateljic kako zna junake oblikovat in zgodbo berljivo naredit…Je pa res da samo v knjigah je popolnost v reali je ni…in to mene vleče da še kar naprej posegam po knjigah da odklopim od stresov in hitrega tempa..v tem je čar :D
    Je pa res da Woodiwissova ni med mojimi najboljšimi pisateljicami brala sem ubistvo use sam daleč njena najboljša je Zimska vrtnica…ostale so zadovoljive po mojiih ocenah :D
    Drugače pa popolne smo vse ene mal manj ene mal bol ;) hehe

  2. sabina 03/06/2012 16:11

    Vsaka strastna bralka ljubezenskih romanov zase najbolje ve, kaj ji v knjigi najbolj paše: enim bolj strastne zgodbe, drugim bolj čustvene zgodbe, tretjim nekaj vmes. V glavnem, važno je, da se uživa v branju :)
    Če že ni življenje pravljica, je pa lahko svet romanc pravljičen. ;)

  3. Ninchy 03/06/2012 16:33

    Knjiga je plod avtoričine domišljije in če ti je zanimivo al dolgočasno kar piše je pa itak odvisno od okusa. Zato pa pravi stari pogovor o okusih se ne razpravlja ker ima vsak svojega.Ne bom rekla s katerim komentarjem se strinjam enostavno z vsakim po malem. Vsaka od vas ma posvoje prav.

  4. bojana 20/03/2013 23:06

    Po dolgem času sem spet vzela v roke eno izmed avtoričinih knjig in moram povedati, da me je ta prav očarala. Njeni karakterji, zapleti, ki držijo celotno zgodbo “pokonci”, so enostavno prečudoviti. LOVE IT!! ;)

  5. Lady Starlight 06/04/2013 11:01

    Punce, odlična novica, Anu Elara v spomladanski akciji ponuja tudi knjige KEW po 10 evrov, in to trdo ali mehko vezavo po enaki ceni, znižane so knjige:
    1. Volk in golobica (10, 00 e)
    2. Shanna (10, 00 e 1. del, 10, 00 e drugi del)
    3. Snubec proti svoji volji (10,00 e)
    4. Ljubiti tujca (10, 00 e)
    (naročiti se jih pa mora na: info@anuelara.si ali po telefonu na: 051 313 990.

  6. D 15/09/2013 23:42

    Men je bila kot sama zgodba zelo všeč, ampak bi bila lohko pol krajša, pisateljica se v tej knjigi tokrat ponavlja, večkrat opisuje eno in isto osebo ali dogodek, kar se mi je zdelo zelo dolgočasno, pa preveč dolgovezi. Od vseh njenih knjig mi je bila ta res najslabša.

Napiši komentar