Petdeset odtenkov teme

Petdeset odtenkov teme

Avtor: E.L. JAMES
Serija: Fifty Shades Trilogy, 2.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: Fifty shades of darker

* * * *   51 vote
Oceni knjigo:
21

Temačne skrivnosti, ki mučijo Christiana Greya, so bile preveč za Ano Steele, zato je razdrla razmerje z mladim podjetnikom in se posvetila karieri v založniški hiši. Toda poželenje po Greyu (moški je seks na dveh nogah in na njem bi morala biti oznaka, da je zdravju nevaren in da se ženske v njegovi bližini pretirano razgrejejo!) je premočno in se ji nenehno krade v misli, zato se mu ne more upreti, ko ji predlaga, da obnovita razmerje, tokrat na drugačnih temeljih. Kmalu se ji začne razodevati več o mučni preteklosti njenega ranjenega in zahtevnega gospoda Petdeset odtenkov, kot je lahko kdajkoli slutila …

In medtem ko se Grey bori s svojimi notranjimi demoni, mora Ana sprejeti najpomembnejšo odločitev v svojem življenju. In to odločitev lahko sprejme le sama.

50 odtenkov teme se nadaljuje tam, kjer se je končal prvi del trilogije; Ana in njen Christian sta ločena in nesrečna, a k sreči ne za dolgo. Ana je pripravljena izkusiti užitke, ki jo čakajo v rdeči mučilni sobani, toda tema iz naslova bo mlademu paru na pot postavila veliko ovir. Ena od teh ovir bo prišla iz povsem nepričakovanega vira in bo privedla do presenetljivega zaključka drugega dela.

Komentarji:

  1. jana 19/11/2012 9:59

    Odlično nadaljevanje zgodbe o gospodu pedeset odtenkov zavoženosti in njegovi muzi.Nestrpno pričakujem nadaljevanje in končni razplet res zapletenega in zavoženega dogajanja seksi Christiana in njegove odrešiteljice Anne. Se sploh ne čudim, da je serija treh knjig požela tak uspeh in obenem dvignila toliko prahu. Upam, da kmalu pridem na vrsto za tretji del, ki je v naši knjižnici že v pripravi.

  2. alja 09/02/2013 14:55

    odlično nadaljevanje dobra napeta knjiga ne moreš nehati brati komaj čakam tretji del

  3. petyka 26/02/2013 20:24

    oooh ta gospod Grey ta seksi lepotec , končno ga spoznamo malo bolje ufff :) zelo odlično nadaljevanje!!!! Nisem mogla stran od knjige!!!!!! SUPER!!!

  4. aja 15/05/2013 19:55

    Se strinjam, odlično nadaljevanje :)

  5. baby 11/12/2013 22:18

    se strinjam z petyka …saj pravim da obožujem tega lepotca njamii in ko še malo bolj podrobno spoznamo ni boljše ;)

  6. akasha 28/11/2014 12:15

    prodam petdeset odtenkov teme,mehka vezava,cena 6€ -postnina vkljucena,za info,prosim pisite na mail;
    laurus.vuk@gmail.com
    Laurus Vuk

Napiši komentar